برنامه Nearby Share نسخه اندرویدی برنامه AirDrop اپل است. این روش یک روش جهانی برای به اشتراک گذاری لینک ها، عکس ها و فایل ها بین دستگاه های مختلف است. در این مقاله به بررسی اینکه چه کسی امکان مشاهده و ارسال داده به دستگاه شما را دارد، می پردازیم و نحوه تغییر وضعیت در برنامه Nearby Share اندروید را به شما آموزش می دهیم.

برنامه Nearby Share با همه دستگاه های Android 6.0 و نسخه های بالاتر سازگار است که در ابتدا بر روی دستگاه های Google Pixel و Samsung قرار گرفته است. حتما  قبل از اینکه وارد قسمت تنظیمات قابل مشاهده بودن دستگاه بشوید، راهنمای ما را در مورد راه اندازی و استفاده از Nearby Share بخوانید.

برای شروع صفحه را از بالا به پایین بکشید و روی نماد چرخ دنده (Gear) ضربه بزنید تا منوی “Settings” اندروید باز شود. روش دیگر برای باز کردن قسمت تنظیمات این است که از صفحه اصلی کشوی برنامه ها را باز کرده و روی “Settings” ضربه بزنید.

در اینجا بر روی “Google” ضربه بزنید.

به پایین صفحه بروید و روی “Device connections” ضربه بزنید.

از این لیست گزینه “Nearby Share” را انتخاب کنید.

برای تعیین افرادی که امکان مشاهده دستگاه Android شما را دارند، روی “Device Visibility” ضربه بزنید.

این گزینه ها برای تعیین افرادی است که قادر به مشاهده دستگاه شما هستند و ارتباطی با دستگاه هایی که شما قادر به مشاهده آنها هستید، ندارد. سه گزینه در مورد دیده شدن دستگاه شما توسط دیگران وجود دارد:

  • All Contacts (همه مخاطبین): همه مخاطبین شما که از برنامه Nearby Share استفاده می کنند، می توانند دستگاه شما را ببینند.
  • Some Contacts (برخی از مخاطبین): با استفاده از این ویژگی تعیین می کنید که کدام یک از مخاطبین شما دستگاه شما ببینند.
  • Hidden (پنهان): با استفاده از این ویژگی هیچ کسی نمی تواند دستگاه شما را ببیند.

اگر گزینه “همه مخاطبین” یا “پنهان” را انتخاب کنید، به تنظیمات بیشتری احتیاج ندارید – در حالت اول دستگاه شما برای همه مخاطبین قابل رویت خواهید بود و در حالت دوم هیچ کسی دستگاه شما را نمی بیند.

اگر گزینه “برخی از مخاطبین” را انتخاب کنید، باید تعیین کنید که چه شخصی دستگاه شما را ببیند. لیست افرادی که به طور مکرر با آنها در تماس هستید، در بخش “Recommendations” ظاهر می شود. در زیر این لیست، لیست کامل مخاطبین شما دیده می شود. گزینه ای در سمت راست هر یک از مخاطبین وجود دارد که با روشن کردن این گزینه، فرد مورد نظر قادر به مشاهده دستگاه شما خواهد بود.

Nearby Share اندروید

هنگامی که انتخاب افراد مورد نظر را به پایان رساندید، بر روی پیکان برگشت (Back) در قسمت بالای صفحه سمت چپ ضربه بزنید.

Nearby Share اندروید

اکنون تمام مراحل مورد نیاز را انجام دادید. در هر زمان دلخواه دیگری نیز با ضربه زدن بر روی تصویر نمایه خود در برنامه “Nearby Share”، می توانید تنظیمات این بخش را تغییر دهید.

Nearby Share اندروید

howtogeek

|برای مطالعه سایر مقالات ما به مجله کندل مراجعه نمایید|

|برای خرید محصولات دل کلیک کنید|

|برای تعمیرات لپ تاپ کلیک کنید|

|کندل ، نمایندگی دل ایران|

نمایندگی دل ایران

نمایندگی دل ایران

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید