اگر می خواهید دوربین گوشی آیفون یا تبلت آیپد خود را غیرفعال کنید (حذف دوربین از صفحه قفل و همچنین پنهان کردن برنامه دوربین)، باید تغییراتی را در تنظیمات Screen Time قسمت Settings ایجاد کنید. در این مقاله نحوه تنظیم این مورد آورده شده است.

راز انجام این کار، “Screen Time” است

هر دستگاه آیفون یا آیپدی دارای ویژگی خاصی به نام Screen Time است که می تواند برای ردیابی و محدود کردن استفاده از برنامه های شما یا برای ایجاد تنظیمات کنترل والدین برای کودکانی که از دستگاه مورد نظر استفاده کنند، مورد استفاده قرار بگیرد. در اینجا، ما از Screen Time برای محدود کردن دسترسی به برنامه Camera استفاده خواهیم کرد که این امر باعث می شود تا میانبر دوربین از صفحه قفل دستگاه آیفون و آیپد حذف شود.

اگرچه از Screen Time برای غیرفعال کردن برنامه های دیگر نیز استفاده می شود، اما به طور پیش فرض، این ابزار دقیقاً برنامه هایی را که انتخاب می کنید، محدود می کند. در واقع استفاده از این ابزار در استفاده متداول شما از دستگاه آیفون و آیپد تداخلی ایجاد نمی کند.

مرتبط: کدام برنامه ها در گوشی آیفون دسترسی به دوربین دستگاه شما دارند؟

چگونه برنامه دوربین را غیرفعال کنیم؟

برای غیرفعال کردن برنامه دوربین در دستگاه آیفون یا آیپد خود، باید از Settings استفاده کنیم. ابتدا برنامه Settings را در دستگاه آیفون یا آیپد خود راه اندازی نمایید.

تنظیمات Screen Time

در برنامه Settings، روی “Screen Time” ضربه بزنید.

اگر از قبل Screen Time را فعال کرده باشید، به مرحله بعدی بروید. اگر آن را فعال نکرده اید، بر روی “Turn on Screen Time” ضربه بزنید، سپس روی “Continue” ضربه زده و “This is My iPhone” یا “This is My Child’s iPhone” را بر اساس اولویت شخصی خود انتخاب نمایید. هر دو گزینه برای غیرفعال کردن دوربین کار می کند.

تنظیمات Screen Time

در تنظیمات Screen Time، به سمت پایین پیمایش کنید و روی “Content & Privacy Restrictions” ضربه بزنید.

در بخش “Content & Privacy Restrictions”، روی “Allowed Apps” ضربه بزنید.

تنظیمات Screen Time

در بخش “Allowed Apps”، کلید کنار “Camera” را بزنید تا این گزینه خاموش شود.

پس از این مرحله، کار شما به اتمام می رسد.

اگر می خواهید برای جلوگیری از روشن کردن مجدد دوربین توسط شخص دیگری، کد عبور تنظیم کنید، دو مرحله به عقب ضربه بزنید تا دوباره در صفحه اصلی تنظیمات Screen Time قرار بگیرید. روی “Use Screen Time Passcode” ضربه بزنید، سپس دستورالعمل ها را برای تنظیم کد عبور دنبال کنید.

تنظیمات Screen Time

همچنین اگر زمانی خواستید مجددا برنامه دوربین را فعال کنید، به مسیر  Settings > Screen Time > Content & Privacy Restrictions > Allowed Apps رفته و کلید کنار “Camera” را روشن نمایید. اگر گزینه “Turn off Screen Time” را انتخاب کنید، می توانید Screen Settings را به طور کامل در Settings > Screen Time غیرفعال نمایید.

مرتبط: نحوه غیرفعال کردن Notification Center در صفحه قفل (Lock Screen) آیفون

howtogeek

|برای مطالعه سایر مقالات ما به مجله کندل مراجعه نمایید|

|برای خرید محصولات دل کلیک کنید|

|برای تعمیرات لپ تاپ کلیک کنید|

|کندل ، عرضه کننده محصولات دل در ایران|

فروش و خدمات محصولات دل در ایران

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید