اگر سرویس‌های موقعیت مکانی برای برنامه دوربین آیفون یا آیپد فعال باشد، هر عکسی که می‌گیرید شامل اطلاعات مربوط به مکانی است که آن عکس ثبت شده است. اما از نسخه ۱۳ سیستم عامل iOS، می‌توانید عکس‌ها را بدون اطلاعات مکانی به اشتراک بگذارید.

مرتبط : نحوه جلوگیری از گرفتن اسکرین شات های تصادفی در گوشی آیفون

حذف اطلاعات مکانی هنگام به اشتراک گذاری تصاویر

برای شروع، برنامه عکس را باز کنید و عکسی را انتخاب کنید که می‌خواهید بدون داده‌های مکانی به اشتراک بگذارید. برای به اشتراک گذاشتن یک عکس یا چند عکس، هر یک را انتخاب کرده و به آنها ضربه بزنید و سپس دکمه Share را بزنید.

share photo

در منوی Share، روی “Options” در بالای صفحه کلیک کنید (زیر عکس‌هایی که انتخاب کرده‌اید). اگر شما در کنار گزینه “Options”  گزینه “Location Included”  را ببینید، به این معنی است که اطلاعات مکانی در حال حاضر برای آن عکس یا عکس‌ها فعال هستند. هرچند، در ادامه در شرف تغییر آن هستیم.

share photo

در منوی Options، به قسمت ” Include” بروید و گزینه ” Location” را برای عکسهای انتخاب شده غیرفعال کنید.

اگر گزینه ” Location” را در اینجا نمی‌بینید، به دلیل این است که یا اطلاعات موقعیت مکانی برای برنامه دوربین خاموش است، یا هیچ داده موقعیت مکانی با آن عکس خاص ثبت نشده است.

اطلاعات موقعیت مکانی تصاویر آیفون

برای برگشت به منوی Share، روی “Done” کلیک کنید. اکنون باید ” No Location” را زیر عکس انتخابی، مشاهده کنید.

اطلاعات موقعیت مکانی تصاویر آیفون

اکنون، اگر عکس خود را از طریق پیام کوتاه، ایمیل یا برنامه‌های دیگر به اشتراک بگذارید، هیچ داده مکانی در آن لحاظ نمی شود. البته باید به خاطر داشته باشید که این روش فقط برای عکس‌های انتخابی شما کارساز خواهد بود و اطلاعات مکانی عکس همچنان در آیفون شما ذخیره می‌شود؛ اگر می‌خواهید دوباره در آینده عکسی را بدون اطلاعات مکانی به اشتراک بگذارید، باید مراحل بالا را تکرار کنید.

مرتبط :‌ ارسال مستقیم برنامه های جدید به App Library گوشی آیفون

حتی می‌توان موقعیت مکانی را در برنامه دوربین خاموش کرد

اگر مجبورید قبل از به اشتراک گذاشتن تصاویر، مرتب اطلاعات مکانی را خاموش کنید، ممکن است بخواهید آن را در برنامه دوربین خاموش کنید و به این ترتیب، هیچ یک از عکس‌های جدید شما شامل اطلاعات مکانی نیستند.

برای خاموش کردن قابلیت location در دوربین، ” Settings” را باز کنید و سپس در قسمت Privacy به  Camera بروید. در بخش « Allow Location Access » ، روی « Never» کلیک کنید.

توجه داشته باشید که بعد از انجام این کار قادر به استفاده از ویژگی‌هایی که به اطلاعات مکانی متکی هستند، نخواهید بود. به عنوان مثال، برنامه Photo قادر نخواهد بود مکان عکس‌ها را روی نقشه یا عکس‌هایی که در یک محل گرفته‌شده‌اند، را نشان دهد.

اطلاعات موقعیت مکانی تصاویر آیفون

اگرچه هر عکسی که در آینده می گیرید شامل فراداده GPS نیست، همه عکس‌هایی که قبل از غیرفعال کردن این ویژگی گرفته‌اید، همچنان دارای اطلاعات مکانی هستند.

اگر می‌خواهید داده‌های موقعیت مکانی را به طور دائم از عکس‌هایی که قبلا گرفته اید حذف کنید، باید از ابزاری استفاده کنید که به شما امکان می‌دهد فراداده EXIF هر عکس را اصلاح یا حذف کنید. این فرآیند گیج‌کننده می‌باشد و معمولا بهترین گزینه حفظ حریم خصوصی است که بسیار مهم است.

howtogeek

|برای مطالعه سایر مقالات ما به مجله کندل مراجعه نمایید|

|برای خرید محصولات دل کلیک کنید|

|برای تعمیرات لپ تاپ کلیک کنید|

|کندل ، نمایندگی دل ایران|

نمایندگی دل ایران

نمایندگی دل ایران

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید