چند مورد از موارد مربوط به حریم خصوصی آیفون باعث شده است تا کاربران این دستگاه تا حدی در مورد اینکه آیا برنامه ای بدون اجازه شما از دوربین دستگاه استفاده می کند یا خیر، نگران باشند. خوشبختانه به لطف تنظیمات حریم خصوصی اپل، به راحتی می توانید متوجه شوید که کدام برنامه ها به دوربین داخلی آیفون شما دسترسی دارند. در این مقاله نحوه بررسی این موضوع و در صورت لزوم نحوه لغو دسترسی به دوربین شرح داده شده است.

مرتبط : بهترین روش کنترل نوردهی با برنامه دوربین آیفون

ابتدا با ضربه زدن روی نماد چرخ دنده، ” Settings ” را در گوشی آیفون خود باز کنید.

در “Settings”، روی قسمت ” Privacy ” ضربه بزنید.

دسترسی به دوربین

در قسمت “Privacy”، روی “Camera” ضربه بزنید.

دسترسی به دوربین

سپس لیستی از برنامه هایی را مشاهده می کنید که قبلا برای دسترسی به دوربین درخواست داده اند. برنامه هایی که در حال حاضر به دوربین آیفون شما دسترسی دارند، همراه با یک کلید ” on ” سبز رنگ در کنار آن ها، در این لیست قرار گرفته اند. برنامه هایی که به دوربین دستگاه شما دسترسی ندارند، همراه با یک کلید خاکستری رنگ ” off ” لیست شده اند.

مرتبط : کامل ترین راهنما استفاده از برنامه دوربین گوشی آیفون

(همچنین برنامه هایی که در اینجا لیست نشده اند نیز به دوربین دستگاه دسترسی ندارند.)

اگر می خواهید اجازه دسترسی یک برنامه به دوربین آیفون را متوقف کنید، روی کلید کنار آن در این لیست ضربه بزنید تا این کلید خاموش شود. به همین ترتیب، با روشن کردن کلیدهای کنار برنامه ها می توانید به برنامه مورد نظر اجازه دسترسی به دوربین را بدهید.

پس از آن از ” Settings ” خارج شوید تا تغییرات انجام شده، اعمال می گردد.

مرتبط : کدام یک از برنامه های آیفون دسترسی به میکروفون را دارند

اگر از نسخه iOS 14 یا نسخه بالاتری استفاده می کنید، به راحتی می توانید بفهمید که چه برنامه ای از دوربین داخلی آیفون شما استفاده می کند. به سادگی به نوار وضعیت سیستم خود که در گوشه سمت راست بالای صفحه قرار دارد، نگاه کنید: اگر در این قسمت یک نقطه سبز رنگ می بینید، یکی از برنامه های گوشی شما در حال استفاده از دوربین دستگاه می باشند. (اگر در اینجا یک نقطه نارنجی رنگ وجود دارد، این بدان معنی است که برنامه ای از میکروفون گوشی شما استفاده می کند.)

دسترسی به دوربین

اگر برنامه ای از دوربین گوشی شما استفاده می کند و انتظار ندارید که این برنامه در حال استفاده از دوربین شما باشد، لازم است که از تنظیمات شرح داده شده در بالا استفاده کنید (Settings > Privacy > Camera) و کلید کنار این گزینه را بزنید تا مجوز دسترسی به دوربین”خاموش” شود. پس از انجام این تنظیمات، این برنامه دیگر نمی تواند از دوربین گوشی آیفون شما استفاده کند.

مرتبط: نحوه خاموش کردن تماس چشمی غیر واقعی در FaceTime روی گوشی آیفون

howtogeek

|برای مطالعه سایر مقالات ما به مجله کندل مراجعه نمایید|

|برای خرید محصولات دل کلیک کنید|

|برای تعمیرات لپ تاپ کلیک کنید|

|کندل ، نمایندگی دل ایران|

نمایندگی دل ایران

نمایندگی دل ایران

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید