در گوشی آیفون ، عکس ها چیزی هستند که می توانند منجر به نقض حریم خصوصی شما شوند. این موارد نه تنها شامل اطلاعات بصری، بلکه حاوی متاداده هایی هستند که می توانند مکان جغرافیایی شما یا زمان عکسبرداری، همراه با حقایق دیگری را نشان دهند. خوشبختانه به آسانی می توانید ببینید که کدام برنامه ها به عکس های موجود در دستگاه شما دسترسی دارند و حتی در صورت لزوم دسترسی این برنامه ها را لغو کنید. در این مقاله نحوه انجام این کار توضیح داده شده است.

مرتبط : نحوه بزرگ کردن صفحه نمایش گوشی آیفون با استفاده از Display Zoom

در ابتدا “Settings” را در گوشی آیفون خود باز کنید.

در بخش “Settings”، روی “Privacy” ضربه بزنید.

در بخش “Privacy”، به پایین لیست بروید و روی “Photos” ضربه بزنید.

پس از ضربه زدن روی “Photos”، لیستی از برنامه های نصب شده را مشاهده می کنید که درخواست دسترسی به عکس های دستگاه شما را دارند. در کنار هر یک از این برنامه، یکی از سه وضعیت موجود در زیر نوشته شده است. سه وضعیت مختلف به شرح زیر هستند.

مرتبط : کدام برنامه ها در گوشی آیفون دسترسی به دوربین دستگاه شما دارند؟

  • Selected Photos: برنامه فقط به مجموعه عکس هایی که به صورت دستی انتخاب می کنید می تواند دسترسی داشته باشد.
  • All Photos: برنامه می تواند به همه عکس های دستگاه شما دسترسی پیدا کند.
  • None: برنامه نمی تواند به هیچ یک از عکس های شما دسترسی پیدا کند.

برای تغییر این تنظیمات، در این لیست روی نام برنامه ای ضربه بزنید.

مرتبط : نحوه تنظیم یک Action در گوشی آیفون در هنگام طلوع یا غروب خورشید

اجازه مشاهده عکس

با استفاده از صفحه جزئیات برنامه، می توانید تعیین کنید که آیا این برنامه خاصی که انتخاب کرده اید به عکس های دستگاه شما دسترسی داشته باشد یا خیر. برای عدم دسترسی کامل به عکس های سیستم خود، گزینه “None” را انتخاب کنید.

مرتبط : نحوه خاموش کردن تماس چشمی غیر واقعی در FaceTime روی گوشی آیفون

اجازه مشاهده عکس

به طور جایگزین می توانید “Selected Photos” را انتخاب کنید و سپس پنجره ای باز می شود که کتابخانه عکس های (photo library) شما را مرور می کند.

اجازه مشاهده عکس

روی هر عکسی که می خواهید این برنامه به آن دسترسی داشته باشد، ضربه بزنید، سپس روی گزینه “Done” ضربه بزنید. عکس هایی را که انتخاب نکرده اید، در دسترس برنامه قرار نمی گیرد.

مرتبط : نحوه استفاده از App Library (کتابخانه برنامه ها) در گوشی آیفون

سپس برای بازگشت به صفحه قبلی، روی گزینه “Photos” موجود در گوشه صفحه ضربه بزنید و از ” Settings ” خارج شوید. این تغییر فوراً اعمال خواهد شد. اگر زمانی خواستید که تنظیمات ایجاد شده را دوباره تغییر دهید، تنها کافیست بهSettings > Privacy > Photos  مراجعه کنید.

هر زمان که وقت آزاد داشتید، در سایر تنظیمات حریم خصوصی گوشی آیفون خود جستجو کنید. اگر وقت بگذارید و به گزینه ها توجه کنید، احتمالا از میزان کنترلی که در اختیار شما قرار دارد، شگفت زده می شوید.

مرتبط: نحوه ثبت نام در Apple One در گوشی آیفون و آیپد

howtogeek

|برای مطالعه سایر مقالات ما به مجله کندل مراجعه نمایید|

|برای خرید محصولات دل کلیک کنید|

|برای تعمیرات لپ تاپ کلیک کنید|

|کندل ، نمایندگی دل ایران|

نمایندگی دل ایران

نمایندگی دل ایران

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید