آیفون محلی امن و عالی برای هر کسی است که نگران حریم خصوصی خویش است و این به دلیل سیستم دسترسی قدرتمند و حساسیت اپل به قانون‌شکنی‌های App Store است. iOS 14 تمایل دارد ویژگی‌های حریم خصوصی جدید و پیشرفت‌های بزرگ را ادامه می‌دهد. در این مقاله به بررسی حریم خصوصی آیفون در iOS 14 پرداخته ایم.

مرتبط :‌ ویروسی شدن آیفون یا آی پد

برنامه‌ای که از دوربین یا میکروفون شما استفاده می‌کند را ببینید

هر زمان که برنامه‌ای از میکروفن یا دوربین شما استفاده می‌کند، یک نقطه نارنجی یا سبز را در بالای نوار وضعیت مشاهده خواهید کرد و درست در بالای شاخص قدرت سیگنال ظاهر خواهد شد.

اگر برنامه‌ای که در حال حاضر از آن استفاده می‌کنید، به شما گوش می‌دهد و یا شما را تماشا می‌کند، رنگ نقطه سبز خواهد بود. نقطه نارنجی‌رنگ به این معنی است که یک برنامه پس‌زمینه‌ای از میکروفن یا دوربین شما استفاده می‌کند. شما می‌توانید از گوشه سمت راست صفحه را به سمت پایین بکشید و روی ” Control Center” بزنید و ببینید که کدام برنامه باعث اعلان شده است.

در دستگاه‌های قدیمی با دکمه Home (آیفون ۸ یا بالاتر)، برای دسترسی به « Control Center »، صفحه را به سمت پایین بکشید. می‌توانید با استفاده از این نشانگر متوجه شوید که آیا برنامه‌ای به میکروفون یا دوربین شما دسترسی دارد یا خیر. سپس می‌توانید privacy را بررسی کنید و هر گونه مجوز را لغو کنید.

مرتبط :‌ آموزش برقراری تماس تمام صفحه در آیفون

فقط محدوده تقریبی خود را به اشتراک بگذارید

در iOS 14 ، هنگام دسترسی برنامه به خدمات موقعیت مکانی، می‌توانید مکان تقریبی یا دقیق خود را به اشتراک بگذارید. زمانی که برنامه‌ای برای اولین بار موقعیت مکانی شما را درخواست کند، نقشه‌ای از موقعیت فعلی خود را با برچسب “Precise: On” مشاهده خواهید کرد.

روی این برچسب ضربه بزنید تا بزرگ شده و موقعیت تقریبی فعلی شما در آن لحاظ شود و به شما این امکان را می‌دهد که موقعیت مکانی را بدون اشترک مکان دقیق توسعه‌دهنده برنامه، به اشتراک بگذارید. البته در برخی موارد قابلیت‌های یک برنامه محدود می‌شود.

برای برنامه‌های نقشه GPS و خدمات تحویل غذا بهتر است ” Precise: On ” را روشن بگذارید. وب سایت‌های ارتباط جمعی و برنامه‌های دیگر که به موقعیت مکانی دقیق نیاز ندارند بهتر است خاموش باشد.

 

 

از طریق مسیر  Settings > Privacy > Location Services. می‌توانید ببینید که آیا به برنامه‌ای اجازه دسترسی دقیق یا تقریبی موقعیت مکانی را داده‌اید یا خیر. روی یک برنامه ضربه بزنید و سپس ” Precise Location ” را روشن یا خاموش کنید.

دسترسی برنامه به عکسها را محدود کنید

همچنین می‌توانید دسترسی برنامه را فقط به عکس‌های خاصی در iOS 14 محدود کنید و مانع دسترسی برنامه به کل عکس‌ها شوید. وقتی یک برنامه جدید اجازه دسترسی به عکس‌های شما را دارد در پنجره باز شده ” Select Photos ” را انتخاب کنید.

به جای دسترسی به تمام آلبوم‌ها می‌توانید فقط اجازه دسترسی به عکس‌های خاص را دهید. همچنین زمانی که برنامه‌ای سعی دارد به عکس‌های شما دسترسی داشته باشد این قابلیت را اضافه کنید.

به عنوان مثال، ما به Facebook امکان دسترسی بسیار محدود تصاویر را داده‌ایم. بعد از بستن برنامه و تلاش دوباره، iOS می‌پرسد که آیا می‌خواهید عکس‌های بیشتری انتخاب کنید یا از انتخاب فعلی راضی هستید. هر زمان که برنامه‌ای می‌خواهد به موقعیت مکانی شما دسترسی پیدا کند روی ” Allow Once” ضربه بزنید.

 

در iOS 14 وقتی برنامه‌ای از کلیپ‌بورد استفاده می‌کند، یک اعلان دریافت کنید

iOS 14 به طور پیش‌فرض، هر زمان که برنامه‌ای به کلیپ بورد دسترسی پیدا می‌کند به شما اطلاع می‌دهد. بسیاری از برنامه ها کلیپ بورد را کنترل ‌می‌کنند، حتی اگر نیازی به انجام آن نباشند. اپل دسترسی برنامه‌ها به کلیپ بورد را محدود کرده است.

این برنامه‌ها معمولا هنگام راه‌اندازی به کلیپ بورد دسترسی پیدا می‌کنند. ما متوجه شدیم هر بار که برنامه Opera Touch در حالت استراحت است و ظاهرا بدون هیچ دلیلی این کار را انجام می‌دهد.

کسانی که همگام‌سازی کلیپ‌بورد را از طریق iCloud برای Mac یا آی‌پد فعال می‌کنند، اکنون نگران این قابلیت حریم خصوصی هستند و کمتر این کار را انجام می‌دهند.

توصیه می‌کنیم از نصب برنامه‌هایی که این کار را انجام می‌دهند خودداری کنید. همچنین نباید از کلیپ بورد برای ذخیره اطلاعات مهم مانند گذرواژه‌ها یا جزئیات کارت اعتباری استفاده کنید.

 

اعلان‌های مربوط به رمزهای عبور نامناسب در iOS 14

حالا iPhone می‌تواند به شما اطلاع دهد که گذرواژه شما در خطر ‌است و یا می‌توانید با استفاده از ابزار ذخیره‌سازی، گذرواژه ساخته‌شده به راحتی حدس بزنید.

به قسمت Settings > Passwords to see بروید تا لیستی از رمزهای عبور ذخیره شده خود را مشاهده کنید. برای دیدن هرگونه مشکل، روی ” Security Recommendations ” بزنید.

حریم خصوصی آیفون در iOS 14

برای تغییر رمز ورود در پنجره بازشده، روی “Change Password on Website” بزنید. اگر روی ورود ضربه بزنید، خواهید دید که چرا یک گذرواژه به خطر افتاده و در کجا از آن استفاده شده است.

حریم خصوصی آیفون در iOS 14

هنگامی که رمز عبور خود را از طریق لینک موجود تغییر می‌دهید، iPhone شما پیشنهاد می‌دهد رمز ورود ذخیره شده را با رمز جدید جایگزین کنید. ما به شما توصیه می‌کنیم لیست گذرواژه خود را بررسی کنید و مطمئن شوید که هیچ ورودی تکراری یا اضافی وجود ندارد.

گزارش حفظ حریم خصوصی سافاری، پیگیری برنامه، ردیابی Wi-Fi در iOS 14

اگر در نوار آدرس Safari روی «AA» ضربه بزنید و سپس روی « Privacy Report» ضربه بزنید، لیستی از ردیاب‌های شناخته شده برای وب سایت فعلی را می‌بینید. همچنین گزارش دقیقی از ردیاب‌ها در ۳۰ روز گذشته و تعداد ردیابی آنها را مشاهده خواهید کرد.

حریم خصوصی آیفون در iOS 14

iOS 14 به طور پیش‌فرض، تمام درخواست‌ها برای ردیابی برنامه‌هایی که نصب کرده‌اید را رد می‌کند. با این حال، این قابلیت تضمین نمی‌کند که یک ردیاب قصد ردیابی شما را نداشته باشد و البته اپل تا سال آینده این قابلیت را نخواهد داشت.

در آن مرحله، همه برنامه‌ها برای ردیابی، از شما مجوز می‌خواهند. اگر این کار را نکنند، قوانین اپل را نقض می‌کنند و عواقب آن را متحمل می‌شوند.

اگر می‌خواهید برنامه‌ها از شما مجوز ردیابی بخواهند، آن گزینه را در بخش Settings > Privacy > Tracking فعال کنید.

حریم خصوصی آیفون در iOS 14

iOS 14 همچنین با دادن آدرس MAC جدید به iPhone شما با هر بار اتصال به شبکه، تلاش می‌کند ردیابی Wi-Fi را محدود کند. آدرس MAC شناسه منحصر به فرد آیفون شماست و ارائه دهندگان خدمات اینترنتی و بازاریابان می‌توانند از آن برای شناسایی و تعیین مکان شما استفاده کنند.

اگر به تنظیمات> Wi-Fi بروید و سپس روی دکمه اطلاعات (i) در کنار شبکه ضربه بزنید، گزینه ” Private Address ” باید به طور پیش فرض فعال شود.

این ویژگی با مشکلات شبکه‌های سازمانی مرتبط است که از آدرس MAC برای دستگاه‌های لیست سفید استفاده می‌کنند. اگر با مشکلی برخورد کردید ممکن است بخواهید آن را تحت یک شبکه بررسی کنید.

مرتبط : نحوه جلوگیری از گرفتن اسکرین شات های تصادفی در گوشی آیفون

به زودی برنامه حفظ حریم خصوصی App Store منتشر می‌شود

به نظر می‌رسد که همه اینها کافی نبوده و اپل در حال انجام مراحلی است که از همه برنامه‌ها در App Store بخواهد سیاست‌های حفظ حریم خصوصی خود را گزارش دهند. این اطلاعات به زودی در App Store نمایان می شود که شامل سیاست‌های ردیابی و جمع آوری اطلاعات است. البته این قابلیت هنوز قابل اجرا نیست، اما اپل گزارش داده که امسال در iOS 14 به روزرسانی می شود.

howtogeek

|برای مطالعه سایر مقالات ما به مجله کندل مراجعه نمایید|

|برای خرید محصولات دل کلیک کنید|

|برای تعمیرات لپ تاپ کلیک کنید|

|کندل ، نمایندگی دل ایران|

نمایندگی دل ایران

نمایندگی دل ایران

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید