بهترین نرم افزار های مدیریت پارتیشن در این مقاله برای شما انتخاب و معرفی شده اند پس تا انتها با ما همراه باشید.
در سطح اینترنت میتوان تعداد زیادی از نرم افزار های مدیریت پارتیشن «Partition Manager» را یافت که هر یک دارای قابلیت ها و امکانات مختص خود هستند.
در این مقاله قصد داریم به معرفی چند تا از بهترین نرم افزار ها برای پارتیشن بندی هارد دیسک و حافظه هایی نظیر فلش و SSD بپردازیم.
دلایل متعددی وجود دارد تا شما قصد این را داشته باشید که دیسک سخت یا فلش یو اس بی خود را پارتیشن بندی کنید، بسیای از افراد این کار را برای مدیریت راحت تر داده ها انجام میدهند.
در سیستم عامل ویندوز نیز یک ابزار به طور پیشفرض برای پارتیشن بندی درایو ها وجود دارد که در اختیار کاربران قرار گرفته است.
نرم افزار های مدیریت و پارتیشن بندی دیسک
کاربران ویندوز میتوانند هر نوعی از دیسک یا درایو را از طریق پنل computer management panel پارتیشن بندی کنند قبلا در مقاله ای جداگانه با عنوان آموزش تصویری پارتیشن بندی هارد در ویندوز ۱۰، ۸ و ۷ نحوه پارتیشن بندی را به طور کامل توضیح دادیم که میتوانید از آن استفاده کنید.
با این حال، این فرآیند مقداری دشوار است و زمان زیادی میبرد. نکته دیگر این است که اگر هر خطایی در طول فرایند رخ دهد، امکان خراب شدن کل درایو وجود دارد.
بنابراین برای پرداختن به چنین موضوعاتی، نرمافزار های مدیر دیسک فراوانی تاکنون تهیه و توسعه پیدا کرده اند.
اگر شما به دنبال بهترین نرمافزار افراز پارتیشن بندی ویندوز ۱۰ و یا سایر نسخه های ویندوز هستید، به صفحه درستی مراجعه کرده اید بنابراین با ما در مجله کندل همراه باشید.
۱- EaseUS Partition Master Free
EaseUS Partition یکی از بهترین ابزارهای مدیریت دیسک موجود برای سیستمعامل ویندوز است. EaseUS Partition Master Free یک برنامه رایگان است که به کاربران امکان ایجاد، فرمت، حذف پارتیشن در دیسک را میدهد.
نه فقط این، بلکه به راحتی میتوانید برای کوچکتر کردن (shrink)، تغییر اندازه و پنهان کردن یا unhide کردن درایو های موجود به کار رود.
بنابراین EaseUS یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت پارتیشن در ویندوز است که شما میتوانید در حال حاضر از آن استفاده کنید.
۲- Mini Tool Partition Wizard
اگر دنبال یک نرم افزار ساده و دارای رابط کاربری کاربر پسند برای مدیریت پارتیشن هستید؛ ممکن است Mini Tool Partition Wizard بهترین انتخاب برای شما باشد. با این برنامه کاربردی شما میتوانید به راحتی به ایجاد، تغییر اندازه و حذف پارتیشن ها بپردازید.
علاوه بر این، Mini Tool Partition Wizard نیز دارای امکاناتی برای بازیابی اطلاعات از دست رفته است که میتواند دادهها را از پارتیشن دیسک ایجاد شده قبلی بازیابی کند.
بنابراین، این برنامه نیز یکی دیگر از برترین نرم افزار های پارتیشن بندی دیسک سخت میباشد که شما میتوانید آن را بر روی کامپیوتر خود نصب کنید.
۳- Paragon Partition Manager
Paragon Partition Manager یکی دیگر از بهترین نرم افزار های مدیریت پارتیشن است که با ویژگی های فراوان امکانات و دسترسی های متعددی را برای کاربران تدارک دیده است.
با paragon، شما نه تنها میتوانید پارتیشن های جدید ایجاد کنید بلکه میتوانید سایز پارتیشن های مختلف را تغییر دهید یا نام پارتیشن های موجود را نیز عوض کنید.
چیزی که باعث میشود که این نرم افزار متفاوت باشد، این است که توانایی تبدیل درایو HFS به NTFS را نیز دارد. بنابراین، paragon بهترین برنامه مدیریت پارتیشن برای ویندوز ۱۰ است که شما میتوانید در حال حاضر از آن استفاده کنید.
۴- AOMEI Partition Assistant SE
AOMEI Partition Assistant SE، یکی دیگر از نرمافزارهای مدیریت پارتیشن رایگان در فهرست است که امکانات زیادی دارد. نکته مهم در مورد AOMEI SE، این است که این برنامه ویژگیهای بسیار بیشتری را در مقایسه با سایر موارد فهرستشده در مقاله ارایه میدهد.
برخی ویژگیهای کلیدی نرم افزار شامل تغییر اندازه، ادغام، ایجاد، تقسیم میشوند.
نه فقط این، بلکه AOMEI Partition Assistant SE را نیز میتوان برای ایجاد یک USB bootable برای نصب ویندوز نیز به کار برد.
بنابراین، دستیار پارتیشن بندی AOMEI SE، بهترین نرمافزار افراز رایگان است که شما میتوانید در حال حاضر از آن استفاده کنید.
https://www.candelliran.com/flash-boot-windows10-%d9%81%d9%84%d8%b4-%d9%88%db%8c%d9%86%d8%af%d9%88%d8%b210-%d8%a8%d9%88%d8%aa/
۵ –Cute Partition Manager
Cute Partition Manager یکی از بهترین و کاربردی ترین ابزارهای مدیریتی در دسترس برای ویندوز است.
نرم افزار در مقایسه با سایر موارد فهرستشده در مقاله کمی متفاوت است.
این نرمافزار در داخل سیستمعامل به صورت عادی اجرا نمیشود. کاربران باید این نرم افزار مدیر پارتیشن بندی را بر روی فلش درایوبه صورت بوتیبل ذخیره کنند و سپس آن را از طریق مراجعه به بایوس لود نمایند.
Cute Partition Manager بیشتر در مواقعی استفاده میشود که سیستم عامل خراب شده باشد و در دسترس نباشد و ما مجبور به پارتیشن بندی سیستم خود باشیم.
|برای مطالعه سایر مقالات ما به مجله کندل مراجعه نمایید|
|برای خرید محصولات دل کلیک کنید|
|برای تعمیرات لپ تاپ کلیک کنید|